foto

Joel Hirvonen

  • nar. Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Stop
Elvis & Onerva
Häävalssi
Tottumiskysymys
2017 95
Psykoosi
2015 Lovemilla
2014 Päin seinää
2013 Kerron sinulle kaiken

TV seriály

2019 M/S Romantic (TV seriál)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
Kahdet häät ja yhdet varpajaiset (E01)
Roba (TV seriál)
Kunniakoodi (S04E08)
2018 Donna (TV seriál)
Normiheteroseksiä (S01E06)
2016 Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky