foto

Mona Kortelampi

  • nar. 11.10.1966 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I Need My Space
Nuotin vierestä
2015 Tositarkoituksella
2014 Päin seinää

TV seriály

2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Kehosuhde (S01E05)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (10)
Downshiftaajat (TV seriál)
Järkiliitto (S02E09)
Elämänremontti (S02E07)
Konsulttikeikka (S02E04)
další epizody (5)
2015 Ismo (TV seriál)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Kimmo (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace