foto

Joonas Kuokkanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Records - Anna mulle Lovee
Pod ochrannými křídly
2014 Korso
2012 Ella a její kamarádi
1993 Sotapoika (TV film)

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
2019 Modernit miehet (TV seriál)
Veto (E03)
Pää edellä (TV seriál)
Markuksella on tyttöystävä (E10)
Roba (TV seriál)
Kumbaya (S04E02)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Laupias ullislainen (S01E03)
Ratamo (TV seriál)
Riidankylväjä (E09)
Sotamies (E02)
Pääministeri (E01)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Kilpakosijat (S01E04)
Syke (TV seriál)
Tyttö kaapissa 4/4 (S05E12)
Tyttö kaapissa 3/4 (S05E11)
Tyttö kaapissa 2/4 (S05E10)
další epizody (4)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Kunnon pannarit (S01E03)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2015 Ismo (TV seriál)
2011 Ratkaiseva isku (TV seriál)
1994 Milkshake (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky