foto

Ella Brigatti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä
2012 Eläinten päivä
2010 Veijarit
Špatná rodina
2008 8 päivää ensi-iltaan
2007 Práce pro chlapa
2005 Game Over
2004 Joensuun Elli
2003 Perly a svině
2000 Lakeuden kutsu
Touha po Jackovi
1999 Pitkä kuuma kesä
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
1993 Paatti (studentský film)

TV seriály

2013 Nymfit (TV seriál)
Kuunpimennys (E12)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
další epizody (12)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
další epizody (6)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Perly a svině

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace