foto

Boris Dvornik

  • nar. 16.4.1939
    Split, Chorvatsko, Jugoslávie
  • zem. 23.3.2008 (68 let)
    Split, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Balada o sarku (TV film)
2004 Duga mracna noc
2003 Doktor ludosti
2002 Viza za buducnost: Novogodisnji special (TV film)
2001 Posljednja volja
1999 Transatlantik
1998 Kanjon opasnih igara
1995 Nausikaja
1991 Tajna starog mlina
1990 Karneval, andjeo i prah
1988 Trideset konja (TV film)
Špijun na štiklama
1987 Komando černý panter
Marjuča ili smrt
Tesna koža 2
1985 Horvatov izbor
Od petka do petka
1984 Tajemství staré půdy
1983 Prohraná sázka
1982 Kiklop
Servantes iz Malog Mista
Táta na neurčito
1980 Dva sanduka dinamita (TV film)
Vreme, vodi
1979 Povratak
1978 Okupace ve 26 obrazech
Roko i Cicibela (TV film)
Vučari Donje i Gornje Polače (TV film)
1977 Covik i arhitektura (TV film)
Hajdučka vremena
Letaci velikog neba
1975 Hitler iz našeg sokaka
1974 Crveni udar
Derviš a smrt
Nož
Trag (TV film)
1973 Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
Žít láskou
1972 Lov na jelene
Předměstí (Ibiza) (TV film)
Tragovi crne devojke
1971 Opklada
V horách roste zelená borovice
1970 Bablje leto
Spiklenci ze starého mlýna
Zagrebulje (TV film)
Život je masovna pojava
1969 Až uslyšíš zvony
Bitva na Neretvě
Dogadjaj
Ljubav i poneka psovka
Most
1967 Kaja, ubit ću te!
1966 Konjuh planinom
Old Firehand
1965 Covik od svita
Člověk není pták
1964 Bláznivé léto
Mezi supy
Smrt se odgadja do uvece (TV film)
Svanuce
1963 Dvostruki obruc
Radopolje
Tváří v tvář
Zemljaci
1962 Da li je umro dobar čovjek?
Medaljon sa tri srca
Prekobrojna
Sjenka slave
1961 Martin v oblacích
1960 Devátý kruh

TV seriály

2007 Ponos Ratkajevih (TV seriál)
2002 Viza za buducnost (TV seriál)
1990 Neuništivi (TV seriál)
1988 Zagrljaj (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1985 Mustan Lohikäärmeen salaisuus (TV seriál)
1980 Splitská historie (TV seriál)
1979 Svjetionik (TV seriál)
1978 Punom parom (TV seriál)
1976 Užicka Republika (TV seriál)
1974 Covik i po (TV seriál)
Kapelski kresovi (TV seriál)
1973 Ca smo na ovom svitu... (TV seriál)
1972 Obraz uz obraz (TV seriál)
1970 Naše malo misto (TV seriál)
1966 Letovi koji se pamte (TV seriál)
Mafia - Die ehrenwerte Gesellschaft (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Balada o sarku (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Balada o sarku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky