foto

Claus Jurichs

  • nar. 28.3.1935
    Berlín, Německá říše
  • zem. 31.3.2005 (70 let)
    Meschede, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Das Geheimnis der Kormoraninsel
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1981 Obszön - Der Fall Peter Herzl
Onkel & Co. (TV film)
1980 Hungerjahre - in einem reichen Land (TV film)
Mein Gott, Willi! (TV film)
1977 Kante (TV film)
Tatort - Finderlohn (TV film)
1976 Der aufrechte Gang
I ve smrti sami
Verdunkelung (TV film)
1975 Die Brücke von Zupanja
Little Boy (TV film)
Tatort - Tod im U-Bahnschacht (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1973 Bettkanonen
Das sündige Bett
Liebe zwischen Tür und Angel
1972 Dr. M schlägt zu
Liebe Mutter, mir geht es gut
1971 Blutjunge Verführerinnen
Hurra, wir sind mal wieder Junggesellen!
1970 Unternehmer (TV film)
1968 Der Arzt von St. Pauli
Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
1967 Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache
Komisař X
1966 Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried
Old Firehand
Past sklapne o půlnoci
Reise ins Ehebett
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1964 Mezi supy
Titel hab' ich noch nicht (TV film)
Vinnetou - Rudý gentleman
1962 Glas Wasser, Das (TV film)
Oh, diese Jugend (TV film)
Wenn ein Marquis schon Pläne macht (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Der Henker richtet (TV film)
Papas neue Freundin (TV film)
1954 Ihre große Prüfung

TV seriály

1997 Sardsch (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Oh-Mathilde (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Welle Wahnsinn (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)

Dokumentární

1974 Sabine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky