foto

Frank Crudele

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Let’s Dance All In
2012 Každý boží den
2011 Missione di pace
Águila Roja, la película
2010 Vita è una cosa meravigliosa, La
2009 Feisbum
Mrtví se nevracejí (TV film)
Pane e libertà (TV film)
2008 Zbabělci
2007 Fuga con Marlene (TV film)
2004 Svatý Ralph
Životy svatých (TV film)
2003 Il Miracolo
Un posto tranquillo (TV film)
Římské jaro paní Stoneové (TV film)
2002 Leggenda di Al, John e Jack, La
My Name Is Tanino
2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
Sports Pages, The (TV film)
Vysněná země (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)
Nejmladší kmotr (TV film)
Návrat domů
The Life Before This
Vendeta (TV film)
1998 Blackjack (TV film)
Déroute, La
Epidemie lásky
Giving Up the Ghost (TV film)
1997 Kmotrův psychiatr (TV film)
Promise the Moon (TV film)
Stín minulosti (TV film)
Zraněná
1996 Droga štěstí
Mafián (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Psychopat
1994 Boozecan
Otázky srdce (TV film)
1993 Trial & Error (TV film)
Život s Mikeym
1992 Muž s mečem
Vita da cane
1989 Famiglia Buonanotte, La

TV seriály

2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Más que una cara bonita (S04E02)
Bienvenido a los 60 (S04E01)
2015 Velvet (TV seriál)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
A un océano de distancia (S03E11)
další epizody (6)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Věž ze slonoviny (S01E02)
Boardwalk Empire (S01E01)
2009 Pelotas (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Ho sposato un calciatore (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Tři řeky (S02E07)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Dead Men Don't Throw Rice (S04E05)
1997 Omerta II (TV seriál)
1996 Omerta (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky