foto

Andrej Jakovlev

  • nar. 2.4.1971 (47 let)
    Luhansk, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 8 lučšich svidanij
Sluga naroda 2
2015 8 novych svidanij
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2012 8 pěrvych svidanij
Rževskij protiv Napoleona
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
2009 Ljubov v bolšom gorodě
Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)

TV seriály

2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Svaty 2 (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Bajki Miťaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace