foto

Andrej Jakovlev

  • nar. 2.4.1971 (49 let)
    Luhansk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ja, ty, vin, vona
2016 8 lučšich svidanij
Sluga naroda 2
2015 8 novych svidanij
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2012 Rande na 8 způsobů
Rževskij protiv Napoleona
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
2009 Ljubov v bolšom gorodě
Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)

TV seriály

2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Svaty 2 (TV film)

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Bajki Miťaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky