foto

Timothy Watson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Silent Hours
The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)
2011 Čas hrdinů
2002 Muž a chlapec (TV film)
2000 Press Run
1995 Starožitníkův krám (TV film)
1990 Atentát na Hitlera (TV film)
1988 Desátý muž (TV film)
Stealing Heaven
1987 The Lady's Not for Burning (TV film)

TV seriály

2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Daggerův klub (S17E01)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (8)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mysteries of the Freemasons (TV film)
2005 Bitva o nebe nad Británií (TV film)
Záhady minulosti: Tajemná křížová výprava (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace