foto

Begonya Plaza

  • nar. 12.7.1966 (53 let)
    Bogota, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lost Revolution
2007 I Believe in America
2004 Approaching Heaven
2001 'R Xmas
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1995 Nelítostný souboj
1990 Delta Force 2: Kolumbijská spojka
1989 Narozen 4. července
1987 Pátrání v čase (TV film)
Služka na rozkaz
1986 Bojové nasazení
1985 Brass (TV film)
1984 Just My Luck
1982 48 hodin

TV seriály

2005 Médium (TV seriál)
Jump Start (S01E07)
2000 Ed (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Dokumentární

1989 Gernika Lives

Režijní filmografie

Filmy

1999 Real Guernika, The

Dokumentární

1989 Gernika Lives

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Real Guernika, The

Dokumentární

1989 Gernika Lives

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace