foto

Eric Fellner

  • nar. 10.10.1959 (57 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
Hippie Hippie Shake
The Little Mermaid
Viktorie a Abdul
2016 Ave, Caesar!
Dítě Bridget Jonesové
Grimsby
2015 Dánská dívka
Everest
Legendy zločinu
We Are Your Friends
2014 Odpad
Smrt v labyrintu
Teorie všeho
2013 Dávám tomu rok
Lásky čas
Rivalové
Smrt si říká malárie (TV film)
U Konce světa
Uzavřený kruh
2012 Anna Karenina
Bídníci
Kontraband
Lžeš, zemřeš
Máme rádi velryby
Ptačí zpěv (TV film)
2011 Jeden musí z kola ven
Johnny English se vrací
Malí lidé (TV film)
Paul
2010 Kouzelná chůva a Velký třesk
Straight to Hell Returns
Zelená zóna
2009 Na odstřel
Piráti na vlnách
Seriózní muž
Sólista
2008 Divoška
Duel Frost/Nixon
Po přečtení spalte
Určitě, možná
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
Královna Alžběta: Zlatý věk
Pokání
Prázdniny pana Beana
2006 Číslo 2
Dotkni se ohně
Let číslo 93
Rok '66
Sejmi eso
Ztraceni v divočině
2005 Kouzelná chůva Nanny McPhee
Pýcha a předsudek
Tlumočnice
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Calcium Kid
Letka Bouřliváků
Mickybo a já
Soumrak mrtvých
Uvnitř tančím
Wimbledon
2003 Johnny English
Láska nebeská
Loupež po italsku
Ned Kelly
Sexuální rekonstrukce
Třináctka
Vyrovnat si účty
2002 Ali G Indahouse - Film
Duch ohně
Guru
Jak na věc
Strach v přímém přenosu
40 dnů a 40 nocí
2001 Deník Bridget Jonesové
Mandolína kapitána Corelliho
Muž, který nebyl
2000 Bratříčku, kde jsi?
Muž, který plakal
1999 Notting Hill
Plunkett & Macleane
1998 Big Lebowski
Hi-Lo Country
Královna Alžběta
Láska mezi paragrafy
1997 Dohazovač
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Pidilidi
1996 Fargo
Loch Ness
1995 Francouzský polibek
Mrtvý muž přichází
Panter
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
Záskok
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Dravec
No Worries
Romeo krvácí
1992 U Frankieho (TV film)
Wild West
1991 Polibek před smrtí
Rok zbraní
Sen lásky
1990 Tajné složky
1989 Spis o Ráchel
1987 Přímo do pekla
1986 Sid a Nancy

TV seriály

2015 London Spy (TV seriál)
You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
2014 About a Boy (TV seriál)
The Secrets (TV seriál)
2013 Yonderland (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
1992 Underbelly (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)

Dokumentární

2010 Senna

Hudební videoklipy

1999 Duran Duran: Greatest - The Videos (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV pořady

2003 Hollywoodská setkání (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace