foto

Scott Wolf

  • nar. 4.6.1968 (49 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Scott Richard Wolf se narodil 4. června 1968 v americkém Bostonu. Po svém otci je židovského vyznání. Navštěvoval George Washington University a získal bakalářský titul v oblasti financí.

Nejvíce se do povědomí diváků dostal za role v seriálech jako jsou PARTY OF FIVE, EVERWOOD, THE NINE, v posledních dvou zmíněných si zahrál roli lékaře, což je příhodné vzhledem k tomu, že jeho dědeček byl anesteziolog. Jeho nejnovětší rolí je ambiciózní reportér v seriálu V (2009).

V roce 2004 si Scott vzal Kelley Limp, která mu o pět let později přivedla na svět syna Jacksona Kayse. Mezi jeho osobní zájmy patří baseball, hokej a Sega Games (Playstation).

Clear

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meet My Valentine
2014 Such Good People
37
2007 Making It Legal (TV film)
2005 Miluj souseda svého
2004 Kat Plus One (TV film)
2003 Lásce neutečeš (TV film)
Rubbing Charlie (TV film)
2002 Emmetův cíl
2001 Jenifer (TV film)
Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
Santa Monica Boulevard
1999 Go
1998 Vítejte v Hollywoodu
1996 Bílá smršť
Večernice
1994 Dvojitý drak
1993 Teenage Bonnie and Klepto Clyde
1992 Yesterday Today (TV film)
1991 Šťastné a veselé
1990 Želví nindžové

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Voltron: Legendary Defender (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (13)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Hank After Dark (S02E07)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Sunrise, Sunset (S02E13)
Hold On (S02E11)
další epizody (8)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Návrat domů (S01E06)
V bouři (S01E05)
další epizody (4)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)

Dokumentární

2000 Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt (TV film)
Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace