foto

Scott Wolf

  • nar. 4.6.1968 (52 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Scott Richard Wolf se narodil 4. června 1968 v americkém Bostonu. Po svém otci je židovského vyznání. Navštěvoval George Washington University a získal bakalářský titul v oblasti financí.

Nejvíce se do povědomí diváků dostal za role v seriálech jako jsou PARTY OF FIVE, EVERWOOD, THE NINE, v posledních dvou zmíněných si zahrál roli lékaře, což je příhodné vzhledem k tomu, že jeho dědeček byl anesteziolog. Jeho nejnovětší rolí je ambiciózní reportér v seriálu V (2009).

V roce 2004 si Scott vzal Kelley Limp, která mu o pět let později přivedla na svět syna Jacksona Kayse. Mezi jeho osobní zájmy patří baseball, hokej a Sega Games (Playstation).

Clear

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inside Game
The Christmas Song (TV film)
2015 Perfektní shoda
2014 37
Such Good People
2013 The Volunteer
2007 Making It Legal (TV film)
2005 Miluj souseda svého
2004 Kat Plus One (TV film)
2003 Lásce neutečeš (TV film)
Rubbing Charlie (TV film)
2002 Emmetův cíl
2001 Jenifer (TV film)
Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
Santa Monica Boulevard
1999 Go
1998 Vítejte v Hollywoodu
1996 Bílá smršť
Večernice
1994 Dvojitý drak
1993 Teenage Bonnie & Klepto Clyde
1992 Yesterday Today (TV film)
1991 Šťastné a veselé
1990 Želví nindžové

TV seriály

2020 Nancy Drew (TV seriál)
The Girl in the Locket (S01E17)
The Haunting of Nancy Drew (S01E16)
The Terror of Horseshoe Bay (S01E15)
další epizody (6)
2019 Nancy Drew (TV seriál)
The Hidden Staircase (S01E09)
The Path of Shadows (S01E08)
The Tale of the Fallen Sea Queen (S01E07)
další epizody (8)
2017 Noční směna (TV seriál)
Resurgence (S04E10)
Land of the Free (S04E09)
R3b0ot (S04E08)
další epizody (10)
2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (13)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Hank po setmění (S02E07)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Sunrise, Sunset (S02E13)
Hold On (S02E11)
další epizody (8)
Prozíravost (TV seriál)
Run (S03E15)
Romeo (S03E14)
Mirror (S03E13)
další epizody (5)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Návrat domů (S01E06)
V bouři (S01E05)
další epizody (4)
Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
Silence (S03E09)
Prologue (S03E08)
další epizody (12)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
Azyl (S02E08)
další epizody (8)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S09E24)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Povaha lovce (S09E01)
2010 V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
2009 V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
další epizody (4)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Jmenuji se Mac Taylor (S05E08)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Výstřel ve tmě 2. část (S05E23)
Výstřel ve tmě 1. část (S05E22)
Láska bratrská (S05E21)
další epizody (4)
2000 Správná pětka (TV seriál)
...That Ends Well (S06E24)
All's Well... (S06E23)
Falling Forward (S06E22)
další epizody (15)
1999 Akce (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Ties That Bind (S06E09)
Fate, Hope and Charity (S06E08)
We Gather Together (S06E07)
další epizody (24)
1998 Správná pětka (TV seriál)
One Christmas, to Go (S05E10)
Gifts (S05E09)
Love and War (S05E08)
další epizody (23)
1997 Správná pětka (TV seriál)
S'Wunnerful Life (S04E11)
Adjustments (S04E10)
Truth Be Told (S04E09)
další epizody (23)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Christmas (S03E13)
Desperate Measures (S03E12)
I Do (S03E11)
další epizody (25)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Grand Delusions (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Best Laid Plans (S02E08)
další epizody (19)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Grownups (S01E13)
Games People Play (S01E12)
Private Lives (S01E11)
další epizody (13)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)

Dokumentární

2000 Celebrity Profile: Jennifer Love Hewitt (TV film)
Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize

Host

TV pořady

2020 The 25th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
2017 Daily Pop (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)