foto

Jin Ryoo

  • nar. 16.11.1972 (48 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Paran jajeongeo
2004 Ryeong
1997 Gipeun seulpeum

TV seriály

2017 Romaenseu teukbyeolbeob (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Dalryeora jangmi (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
2012 Seutaenbai (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2005 Seip keullobeo (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)
2003 Yeoleum hyangki (TV seriál)
2002 Samchongsa (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
2000 Ei poseu (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1999 Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Yujeong (TV seriál)
1998 Romaenseu (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Appa! eodiga? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky