foto

Eric Martsolf

  • nar. 27.7.1971 (48 let)
    Harrisburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 To The Beat!
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2003 Spanish Fly
2001 Cheater, The

TV seriály

2018 Ladies of the Lake: Return to Avalon (TV seriál)
2014 Acting Dead (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
další epizody (6)
2011 Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2010 Miss Behave (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
The Bay (TV seriál)
2009 Venice the Series (TV seriál)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S06E07)
1999 Passions (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2005 Diva Dog: Pit Bull on Wheels

Host

TV pořady

2014 The 41st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)
2009 ACME Saturday Night (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Other Half, The (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace