foto

In-seok Seo

  • nar. 22.2.1949 (71 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Sesangeseo jeil yebbeun nae ddal (TV seriál)
2018 Bimilgwa geojinmal (TV seriál)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Daewangwi ggoom (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
2008 Gamunui yeonggwang (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 걱정하지마 (TV seriál)
2004 Hyeong (TV seriál)
Maejik (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
2002 Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)
1999 Saranghae dangsineul (TV seriál)
1998 Dandanhan nom (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky