foto

Tae-won Kwon

  • nar. 18.3.1961 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gunsan: geowireul noraehada
Manyeo
2017 Jojakdoen dosi
2016 Bongi Kimseondal
2015 Naeboojadeul
2014 Shinui han soo
2013 Jageugui segi
Sinsegye
Sowon
2012 Hawooling
Koria
Věž smrti
2011 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
Dalbit gileoolligi
2009 Geurimja sarin
Jeon Woo Chi
Ronireul chataseo
2008 Dalkomhan geojitmal
Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
Seulliping byuti
Ssanghwajeom
2007 Chun nyun hack
Hwang Jin-Yi
Hwaryeohan hyooga
Uahan segye
2006 Bez slitování
Biyeolhan geori
Hanbando
Tajja
2005 Geudttae geusaramdeul
Gonggongui jeok 2
Hyeolui nu
Naui gyeolhon wonjeonggi
2004 Geunyeoreul midji maseyo
Maljukgeori janhoksa
Mokponeun hanggooda
Pouta války
2003 O! beuradeoseu
Seontaek
2002 Gonggongui jeok
Gwangbokjeol teuksa
Jeonggeul jyuseu
Opojen ženami a malováním
2001 Igeoshi beobida
Soreum
2000 Píseň o věrné Chunhyang
1999 Songeo
Tel mi sseomding
1998 Areumdaun shijeol
Taeyangeun eobda
1997 Biteu
Nappun yeonghwa
Zelená rybka
1996 Aleumdaun cheongnyeon jeondaeil
1995 Ggorichineun namja
1994 Gumiho
Sae sang bakuro
Taebek sanmaek
1993 Geu seome gago shibda

TV seriály

2017 Eonteochibeul (TV seriál)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
2015 Laseuteu (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Gongjooeui namja (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
2009 Sindye rella maen (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2007 Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace