foto

Ashley Rowe

  • nar. 28.2.1959 (60 let)
    Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 La mula
2012 Jako horký brambor
2010 Excluded (TV film)
Stanley Park (TV film)
2008 Banda amatérů
The Garden of Eden
2007 Klub vyděračů
2006 Světlo ve tmě
Ve stínu Beethovena
Zahřívací kolo
2004 Hon za svobodou
Zlatíčko
2003 Ach ty ženy!
Holky z kalendáře
Římské jaro paní Stoneové (TV film)
2002 Ali G Indahouse - Film
2001 Aféra s náhrdelníkem
2000 Mambo
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
When Brendan Met Trudy
1999 A Room for Romeo Brass
Five Seconds to Spare
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
1998 B. Monkey
Guvernantka
Ložnice a kuloáry
Still Crazy - Pořád naplno
1997 Den co den
Woodlanders, The
1995 Turnaround, The
1994 Bezvýznamný muž
Druhý nejlepší
Krůček k vraždě (TV film)
Návrší vdov
Sesterská láska
1991 Filipínská děvčata (TV film)
1986 Seaside Story, A

TV seriály

2018 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Battle of the Three Armies (S02E09)
Do the D'DEW (S02E08)
další epizody (10)
2014 Pán času (TV seriál)
Mummy on the Orient Express (S08E08)
Kill the Moon (S08E07)
2013 Atlantis (TV seriál)
Dancing on the Edge (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
Diamantový den (1. část) (S05E12)
Kresba z temnoty (S05E11)
Laskavost cizinců (S05E10)
další epizody (9)
2011 Merlin (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S04E06)
Syn jeho otce (S04E05)
Aithusa (S04E04)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
Karaoke (TV seriál)
1992 Friday on My Mind (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2012 Great West End Theatres
2000 Beautiful Mistake
1992 Animating Shakespeare (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace