foto

Fahriye Evcen

  • nar. 4.6.1986 (32 let)
    Solingen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sonsuz Aşk
2015 Aşk Sana Benzer
2012 Evim Sensin
2010 Takiye: Allah yolunda
2008 Aşk Tutulması

TV seriály

2017 Ölene Kadar (TV seriál)
2013 Çalıkuşu (TV seriál)
2012 Veda (TV seriál)
2011 Yalancı Bahar (TV seriál)
2006 Hasret (TV seriál)

TV pořady

1996 Beyaz Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace