foto

Özay Fecht

  • nar. 1953
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Die Welt wird eine andere sein
2019 Lichtblick
Peri: Ağzı Olmayan Kız
2018 Planá hrušeň
2017 Cemile’nin Takıntısı (amatérský film)
Osudové léto na Kypru (TV film)
2016 Ateş
Der mit dem Schlag (TV film)
Üç Harfliler 3: Karabüyü
2015 Wo willst du hin, Habibi?
2013 Günce
2012 Evim Sensin
Částice
2011 Anduni - Fremde Heimat
První láska
2010 Gurbet - Fremde Heimat (studentský film)
Takiye: Allah yolunda
2009 Kanimdaki Barut
2006 Meine verrückte türkische Hochzeit (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Weites Meer
1998 Ich Chef, Du Turnschuh (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
1997 Yurtdışı Turnesi
1992 Happy Birthday, Türke!
1986 40 m2 v NSR

TV seriály

2020 Kobra 11 (TV seriál)
Srážka (S26E04)
Krásný nový svět (S26E03)
Ten nový (S26E01)
2019 Kobra 11 (TV seriál)
Dědictví (1) (S25E09)
Všechno nejlepší k narozeninám (S25E01)
2016 46 Yok Olan (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das Ende aller Träume (S13E22)
2015 Rumuz Cavidan (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Staatseigentum (S04E10)
Fluchtversuch (S04E09)
Sprachlos (S04E08)
další epizody (4)
2013 Firuze (TV seriál)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
další epizody (5)
2009 Sakarya Fırat (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2003 Kasabanın İncisi (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky