foto

Alexej Pimanov

  • nar. 9.2.1962 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Něsokrušimyj
2017 Krym
2007 Tri dnya v Odesse

TV seriály

2019 Legenda Ferrari (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
Kamera smertnikov (E02)
Doroga ogňa (E01)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Slava (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2011 Otraženije (TV seriál)
2008 Něnavisť (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Krym
2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2007 Tri dnya v Odesse

TV seriály

2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Krym
2007 Tri dnya v Odesse

TV seriály

2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky