foto

Paul Lazar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Exile
2015 Experimenter
2014 Cymbeline
Fugly
2013 Ledová archa
2010 Bass Ackwards
2009 How to Seduce Difficult Women
2008 Rachel se vdává
2007 Favor, The
Jiná perspektiva
New York City Serenade
2006 Mutant
Spectropia
2004 2BPerfectlyHonest
From Other Worlds
Manchurianský kandidát
2001 Nic takového
2000 Shadow Land or Light from the Other Side
1999 Mickovy modré oči
Na útěku...
Suits
1998 Lulu na mostě
Milovaná
Náhradník 2: Smrt ve škole (TV film)
Pravidla špinavé hry (TV film)
1997 Henry Fool
Los Locos
Na vlastní pěst
Six Ways to Sunday
Subway Stories: Tales from the Underground (TV film)
1995 Hvězdy padají na Henriettu
Konec Divokého západu (TV film)
1994 Bez řečí
Lapeni v ráji
1993 Debt, The
Nakažlivý žár (TV film)
Philadelphia
1992 Lék pro Lorenza
Rain Without Thunder
1991 Mlčení jehňátek
Women & Men 2: In Love There Are No Rules (TV film)
Štěstí z 29. ulice
1988 Manželství s mafií
1983 Streamers

TV seriály

2011 Muž s posláním (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ve tmě (S04E06)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Štěstí je stará dáma (S05E03)
2000 Wonderland (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

2016 Starring Austin Pendleton

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Bass Ackwards

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace