foto

Agnieszka Więdłocha

  • nar. 12.1.1986 (34 let)
    Łódź, Lódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krime story. Love story
2019 Planeta Singli 3
Proceder
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Kobieta sukcesu
Planeta singli 2
2017 Po prostu przyjaźń
2016 Gejša
Planeta single
2013 Polská sibiriáda
2012 Komisař Blonďák
2010 Nie ten człowiek

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Ogrzej mnie (S03E08)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Zakręcone (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Witaminy śmierci (S08E12)
Feralna impreza (S08E11)
další epizody (12)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekretny układ (S14E11)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (24)
Czas honoru (TV seriál)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (10)
2013 Lekarze po godzinach (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
W hipnozie (S03E10)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (11)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (9)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (7)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (10)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2000 M jak miłość (TV seriál)