foto

Agnieszka Więdłocha

  • nar. 12.1.1986 (33 let)
    Łódź, Lódzkie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Planeta Singli 3
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Kobieta sukcesu
Planeta singli 2
2017 Po prostu przyjaźń
2016 Gejša
Planeta single
2013 Polská sibiriáda
2012 Komisař Blonďák
2010 Nie ten człowiek

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Ogrzej mnie (S03E08)
2015 Powiedz tak! (TV seriál)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (24)
Czas honoru (TV seriál)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (10)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (11)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (9)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (7)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (10)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace