foto

Sarah Booth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Last Call
Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
2018 Are You My Mommy
Encounter
2017 Orange Lipstick
2016 Válka mozků (TV film)
2015 Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2014 Ben's at Home
The Scarehouse
2012 Chladnokrevný
The Hat Goes Wild
2010 Padělatelé (TV film)

TV seriály

2018 The Bold Type (TV seriál)
Trippin' (S02E09)
2017 21 Thunder (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
No Surrender (S18E12)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola pátá (S06E05)
2015 Helix (TV seriál)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
Matka (S02E10)
další epizody (9)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
2013 Nezvaný host (TV seriál)
2011 30 Vies (TV seriál)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Víkend rivalů (S01E04)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Are You My Mommy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky