foto

Lloyd Booker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Message of Hope
2011 Warrior
2009 Saddle Up with Dick Wrangler & Injun Joe
2007 Americký gangster
2005 Zbohatni nebo chcípni
Zná ji jako svý boty
2004 Okrsek 49

TV seriály

2011 Pronásledovaní: Někdo mě sleduje (TV seriál)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
The Fabian Strategy (S05E01)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Akcie (S06E01)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)

Dokumentární

1996 Lékařští detektivové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace