foto

Tommaso Ragno

  • nar. 23.7.1967 (52 let)
    Vieste, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tre piani
2019 Copperman
La stagione della caccia: c'era una volta Vigata (TV film)
2018 Fabrizio De André: Principe libero
Šťastný Lazzaro
2017 I peggiori
Maria Mafiosi
Riccardo va all'inferno
2016 Šíleně šťastná
2015 Ho ucciso Napoleone
La Terra dei Santi
2014 Go with Le Flo
Mafie a rajčata
Un ragazzo d'oro
2013 Cestuji sama
2012 Já a ty
Pandemia
2011 Missione di pace
2010 Pašije
2007 L'uomo privato
Médée Miracle
Peopling the Palaces at Venaria Reale
2006 Třeba i libero
2005 Amatemi
2003 Doppio agguato (TV film)
2002 Consiglio d'Egitto, Il
2001 Chimera
1999 Più leggero non basta (TV film)
1997 Tutti giù per terra

TV seriály

2019 Proces (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Baby (TV seriál)
Dítě (S02E06)
Slepá ulice (S02E05)
Vadí nevadí (S02E04)
další epizody (6)
2018 Baby (TV seriál)
#Love (S01E06)
Poslední pokus (S01E05)
Emma (S01E04)
další epizody (6)
Il Miracolo (TV seriál)
La part inaliénable (E08)
Mea culpa (E07)
La princesse des piscines (E06)
další epizody (8)
2017 1993 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
La Porta Rossa (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Non uccidere (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2015 1992 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2006 48 ore (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2004 La stagione dei delitti (TV seriál)
Síla intrik (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky