foto

Judy Morris

  • nar. 1947
    Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Happy Feet
1989 Luigi's Ladies

Herecká filmografie

Filmy

1986 Going Sane
Konečná hranice (TV film)
More Things Change..., The
1985 Niel Lynne
1984 Kanec
1983 Phar Lap
Strata
1980 ...Maybe This Time
The Girl Who Met Simone de Beauvoir in Paris
1979 The Plumber (TV film)
1978 Cass (TV film)
In Search of Anna
1977 Putovní kino
1976 Trespassers, The
1975 Great McCarthy, The
Mama's Gone A-Hunting (TV film)
Scobie Malone
1974 Between Wars
1973 Avengers of the Reef
Libido
1972 The Final Comedown
1971 Three to Go

TV seriály

1996 Ballykissangel (TV seriál)
Mrazivé příběhy (TV seriál)
1995 Vládci kouzel (TV seriál)
1993 Crocadoo (TV seriál)
1991 Eggshells (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
1985 Colour in the Creek (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
1975 Cash and Company (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 Over There (TV seriál)
1971 Barrier Reef (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
The Comedy Game (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1960 The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace