foto

Jumi Asó

  • nar. 15.8.1964 (55 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naku na Aka-oni
2018 Kisu dekiru gjóza
2017 Kiseki: Ano hi no sobito
Šiawase no kioku (TV film)
2016 Bókjó (TV film)
Kuroi Jukai (TV film)
Micuja Seizaemon zandžicuroku
Šippú rondo
2015 Damashibanashi (TV film)
Rain tree no kuni
2013 Kamisama no Berebou (TV film)
Kučizuke
Mugiko-san to
2012 Bokura ga ita
Bokura ga ita: Part 2
Kjó, koi o hadžimemasu
Rijú (TV film)
2011 Sarariman Neo Gekijouban
Shinjû tenshi
Soredemo Hana wa Saiteyuku
2009 Hatsukoi: Natsu no kioku
Kikotsu no Hanketsu (TV film)
Nidžú saiban (TV film)
Umi ni tacu hito: Oni no sumu šinise rjókan (TV film)
2008 Maboroši no jamataikoku
Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 17 (TV film)
2007 Ai no Rukeichi (TV film)
Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Koizora
2006 Nami no tô (TV film)
Pavillion sanshouo
Óoku
2005 Guts densecu: Itoši no pitbull
Hotel Sunrise HND - Saigo no Stay (TV film)
2004 Survive Style 5+
2003 Rokkázu
2002 Border Line
Last Scene
Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 9 (TV film)
2000 Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 4 (TV film)
1998 Kizuna
Onna keiji Riko megami (Venus) no eien
1997 Tetto Musashino-sen
1992 Kacho shima kôsaku
1988 Jakuza tosei no sutekina menmen
1986 Jen žádné komixy!
1983 Aicu to Lullaby

TV seriály

2019 Mistress (TV seriál)
Monroe ga šinda hi (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
Zekkjó (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 Gibo to Musume no Blues (TV seriál)
Tasogare rjúseigun (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2017 Anata no Koto wa Sorehodo (TV seriál)
Mi o Cukuši rjóričó (TV seriál)
Okásan, musume o jamete ii desuka (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Wataši o hanasaneide (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 5 nin no Džunko (TV seriál)
Age Harassment (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
Kaze no Toge (TV seriál)
Sekando Rabu (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
2014 Asakijumemiši: Jaoja ošiči ibun (TV seriál)
Dr. DMAT (TV seriál)
Gomen ne seišun (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Tôkyô ga senjô ni natta hi (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
Otousan wa Nido Shinu (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Curukame džosan'in (TV seriál)
Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
Ooku ~Tanjou (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Carnation (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
2010 Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2009 Inpei Shirei (TV seriál)
Jin (TV seriál)
Keikan no chi (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
2005 Akai Unmei (TV seriál)
愛と友情のブギウギ (TV seriál)
2003 Toshishita no Otoko (TV seriál)
2002 Hito ni jasašiku (TV seriál)
Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
2001 Bubble (TV seriál)
Honmamon (TV seriál)
Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
1999 Lipstick (TV seriál)
1998 Šónen-tači (TV seriál)
1997 Stalker Sasou Onna (TV seriál)
1996 Kekkon Shiyo yo! (TV seriál)
1995 Aishiteiru to itte kure (TV seriál)
1988 Kimi ga Uso wo Tsuita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky