foto

Martin Kaprálik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2000 Krysař (divadelní záznam)
1997 Tu žijú levy (TV film)
1996 Zlodejka (TV film)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2017 Zem spieva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace