foto

Brendan Patricks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Madam služebná
The Professor and the Madman
2016 Grimsby
2010 Three Wise Women (TV film)
2009 5 posledních lásek
2006 Heroes and Villains
Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Shooting 'Egypt' in India

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2016 Cizinka (TV seriál)
Má je pomsta (S02E11)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
2014 In the Club (TV seriál)
Mr. Sloane (TV seriál)
2013 Blandings (TV seriál)
Family Tree (TV seriál)
The Wrong Mans (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #4.8 (S04E08)
Episode #4.7 (S04E07)
Episode #4.6 (S04E06)
další epizody (4)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Šarlatový děs (S07E12)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.3 (S01E03)
Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Skins (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace