foto

Brendan Patricks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Madame
The Professor and the Madman
2016 Grimsby
2010 Three Wise Women (TV film)
2009 5 posledních lásek
2006 Heroes and Villains
Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Shooting 'Egypt' in India

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
2016 Cizinka (TV seriál)
Vengeance Is Mine (S02E11)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
2014 In the Club (TV seriál)
Mr. Sloane (TV seriál)
2013 Blandings (TV seriál)
Family Tree (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Episode #4.8 (S04E08)
Episode #4.7 (S04E07)
Episode #4.6 (S04E06)
další epizody (4)
The Wrong Mans (TV seriál)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Šarlatový děs (S07E12)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Episode #1.7 (S01E07)
Episode #1.3 (S01E03)
Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Skins (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace