foto

Brendan Patricks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Professor and the Madman
2017 Madam služebná
2016 Grimsby
2010 Three Wise Women (TV film)
2009 5 posledních lásek
2006 Heroes and Villains
Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
Shooting 'Egypt' in India

TV seriály

2018 Kiri (TV seriál)
2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2016 Cizinka (TV seriál)
Má je pomsta (S02E11)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
2014 In the Club (TV seriál)
Pan Sloane (TV seriál)
Happy New Year, Mr. Sloane: Part 2 (E06)
Happy New Year, Mr. Sloane: Part 1 (E05)
Merry Christmas, Mr. Sloane (E04)
další epizody (6)
2013 Blandings (TV seriál)
Family Tree (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Dead Mans (S01E03)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (4)
Skins (TV seriál)
Fire: Part 1 (S07E01)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Šarlatový děs (S07E12)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 3 (S01E03)
Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace