foto

Dominika Figurska

  • nar. 28.12.1978 (41 let)
    Elbląg, Województwo warmińsko-mazurskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Proceder
2017 Labirynt świadomości
2016 Smoleńsk
2004 W dól kolorowym wzgórzem
2001 6 dni Strusia
2000 Enduro Bojz
Nie ma zmiłuj
1999 Egzekutor
Skok

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Lekarze (TV seriál)
Na rozdrożu (S01E01)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (10)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
2001 Zostać miss (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Dokumentární

2017 Dwie korony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky