foto

Julius Nitschkoff

  • nar. 1995
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
Stumme Schreie (TV film)
2018 Das schönste Paar
2017 Lommbock
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Die Geschwister
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
2015 Dead girls don't love
Der weiße Äthiopier (TV film)
Když jsme snili
Tatort - Das Muli (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Kein Entkommen (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
2013 Komasaufen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Gefährliches Spiel (TV film)
2011 4 dny v máji
Die Lehrerin (TV film)
2009 Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)

TV seriály

2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
2018 Parfum (TV seriál)
Fesselung (E06)
Herzakkord (E05)
Die dritte Substanz (E04)
další epizody (6)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Wolfsland (TV seriál)
Ewig Dein (E01)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Manga-Mädchen (S15E01)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kinder von Blankenese, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky