foto

Julius Nitschkoff

  • nar. 1995
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 In Berlin wächst kein Orangenbaum
Tanec v srdci
Tatort - Der letzte Schrey (TV film)
Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
2019 Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
Stumme Schreie (TV film)
2018 Das schönste Paar
2017 Lommbock
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Die Geschwister
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
2015 Dead girls don't love (studentský film)
Der weiße Äthiopier (TV film)
Když jsme snili
Tatort - Das Muli (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Kein Entkommen (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
2013 Komasaufen (TV film)
2011 4 dny v máji
Die Lehrerin (TV film)
2009 Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)

TV seriály

2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
2018 Beat (TV seriál)
BACKSPIN (E05)
LOOP (E04)
Parfum (TV seriál)
Fesselung (E06)
Herzakkord (E05)
Die dritte Substanz (E04)
další epizody (6)
Der Lehrer (TV seriál)
Entweder völlig bekloppt, oder Stahleier (S06E03)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Wenn's hilft, kann ich dir gerne eine scheuern?! (S05E03)
další epizody (4)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Familienbande (E05)
Wolfsland (TV seriál)
Ewig Dein (E01)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Manga-Mädchen (S15E01)
2013 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gefährliches Spiel (E46)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kinder von Blankenese, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky