foto

Ralph Bohn

  • nar. 19.7.1955 (63 let)
    Freiburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Tatort - Tod einer Heuschrecke (TV film)
2004 Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2002 Místo činu: Berlín - Okno (TV film)
2001 Místo činu: Berlín - Náhoda (TV film)
Stan Becker - Ein Mann, ein Wort (TV film)
1999 Zrada z lásky (TV film)
1992 Andy
1990 Fremde Leben (studentský film)

TV seriály

1999 Benzin im Blut (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
1990 Fremde Leben (studentský film)

TV seriály

1996 Sperling (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace