foto

Leon Ockenden

  • nar. 1978
    Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 R.I.A.
The Reckoning
2016 Across the River
2013 Kosmonaut
V srdci pouště
2012 Stíhači Red Tails
2010 Staromódní Vánoce (TV film)
2009 Dread
Mr. Right
2004 Hawking (TV film)
2003 The Private Life of Samuel Pepys (TV film)

TV seriály

2015 The Coroner (TV seriál)
That's the Way to Do It (S01E03)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2011 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2010 Identity (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2006 Tripping Over (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
A Touch of Class (S01E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jezerní panna (S07E05)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Richard Lví Srdce (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky