foto

Eva Urbaníková

  • nar. 3.3.1976 (41 let)
    Žilina, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Všechno nebo nic - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Všechno nebo nic

TV pořady

2014 Čo ja viem (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace