foto

Stephanie Amarell

  • nar. 1.8.1996 (23 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Interstate 8
Schwartz & Schwartz - Der Tod im Haus (TV film)
2018 Plavání
2017 Der namenlose Tag
Rodinné konstelace
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
Dresden Mord - Nachtgestalten
Operation Zucker – Jagdgesellschaft (TV film)
2015 Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Mona kriegt ein Baby (TV film)
2013 BlitzBlank (TV film)
2010 Princ a chuďas (TV film)
2009 Bílá stuha

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Gestern und Heute (S01E03)
Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky