foto

Therese Hämer

  • nar. 6.2.1962 (58 let)
    Kassel, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lang lebe die Königin (TV film)
Tonio & Julia - Nesthocker (TV film)
2019 Der Club der singenden Metzger (TV film)
Schnitzel de Luxe (TV film)
2018 Verliebt in Valerie (TV film)
2017 Katie Fforde: Moje bláznivá rodina (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
Schnitzel geht immer (TV film)
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
Der mit dem Schlag (TV film)
Fräulein - una fiaba d'inverno
Weil ich dich liebe (TV film)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Tatort - Der irre Iwan (TV film)
Trash Detective
2014 Katie Fforde: Druhá šance (TV film)
Stromberg - Der Film
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
Tatort - Kalter Engel (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
Jezero žen
Tod einer Polizistin (TV film)
2011 Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
Nový život s Lucy (TV film)
2009 Ein Schnitzel für drei (TV film)
Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2008 Der Große Tom (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
2007 Beautiful Bitch
Prchající kůň
Teufelsbraten (TV film)
2006 Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Černý svědek (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Dem Himmel sei Dank (TV film)
Wahrheit oder Pflicht
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
1997 Daily Chicken
1994 Wiederkehr
1984 Der Schlaf der Vernunft

TV seriály

2019 Ohne Schnitzel geht es nicht (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
Schattenlinien (E14)
2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
Das Phantom (E12)
2017 Rentnercops (TV seriál)
Uns trennt das Leben (S02E07)
Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Smrt bez varování (S21E09)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Und ob Sie mich wollen! (S03E02)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Das dritte Mädchen (E01)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zwei Schwestern (S14E01)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mann ohne Gesicht (S05E05)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hajos letzter Fall (S11E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Männerherzen (S14E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Santa Claus je mrtev (S01E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Giftpfeil (S02E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Stich ins Herz (S07E14)
2007 Lutter (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Jenom mrzutosti (S02E08)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 An einem Tag in Kunduz - Der tödliche Befehl (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky