foto

Jin-joo Park

  • nar. 24.12.1988 (32 let)
    Mokpcho, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Yeongung
2019 Jajeonchawang eom bokdong
Saja
2018 Gukgabudoeui nal
Seuwingkijeu
2016 Laiteu mai paieo
2015 Dwaeji gateun yeoja
2013 Koalla
Peulraenmaen
2012 Doo gaeui dal
2011 Sunny

TV seriály

2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hotel delluna (TV seriál)
2018 Namjachingoo (TV seriál)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Dasi mannan segye (TV seriál)
Saekdaleun namnyeo (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2016 1%ui eoddungut (TV seriál)
Deuramawoldeu (TV seriál)
Jiltueui hwasin (TV seriál)
Keullikyuhateu (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Seupakeu (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Ddeotda! paemilri (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
Yeonae tamjeong syeollog K (TV seriál)
Yoomieui bang (TV seriál)
2014 Yeojamanhwa koodoo (TV seriál)
2013 Lubiui banji (TV seriál)
Yeonaereul kidaehae (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)

Host

TV pořady

2017 겟잇뷰티 2017 (TV pořad)
2016 Video seuta (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)