foto

Thomas Schendel

  • nar. 1956
    Düsseldorf, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dead
2011 Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Masserberg (TV film)
2009 Baby frei Haus (TV film)
Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
2005 Der Eingebildete Kranke (TV film)
Tsunami (TV film)
2004 Ich werde immer bei euch sein (TV film)
Láska v myšlenkách
Osamělý dům u jezera (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Sternzeichen
2002 Bloch - Schwarzer Staub (TV film)
Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit
2000 Pod povrchem
1994 Tatort - Geschlossene Akten (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
1991 Atemnot (TV film)
1979 Der Schatten (TV film)

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Výkupné (S20E13)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Kobra 11 (TV seriál)
Venkovan (S17E11)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Dierhagenova poslední vůle (S05E06)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Partie strachu (S02E12)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
2006 Stolberg (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Glaubenskrieger (S06E17)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
2002 Bloch (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ihre Exzellenz, die Botschafterin (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky