foto

Ye-seo Jeon

  • nar. 26.7.1981 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabbeun nyeoseokdeul : deo mubi
2018 Seongnanhwangso

TV seriály

2018 Boiseu 2 (TV seriál)
2015 Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
2013 Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Naega gajang yebbeotseulddae (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Tegsaseu anta (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Areumdaun shijeol (TV seriál)
Mawang (TV seriál)
2005 고향역 (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky