foto

Justin Gaston

  • nar. 12.8.1988 (32 let)
    Pineville, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Night Into Day
The Christmas Sitters (TV film)
Until We Meet Again
2016 Ice Scream
2015 The Unauthorized Full House Story (TV film)
2012 Prezidentské volby (TV film)
2011 Deadly Sibling Rivalry (TV film)
Uprchlý vězeň
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode (TV film)

TV seriály

2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Hell on Heels (S02E05)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky