foto

Birte Glang

  • nar. 15.4.1982 (38 let)
    Recklinghausen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
Případ Malorka (TV film)
2011 Das grosse Comeback (TV film)
Osudová léta (TV film)
2008 Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Tým B (S22E06)
2016 Lena Lorenz (TV seriál)
Entscheidung fürs Leben (S02E01)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Silicon Sally (S06E13)
Stramme Jungs (S06E12)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Reiterspiele (S11E04)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Mrtvý bratr (S15E08)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
Anna und die Liebe (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky