foto

Ela Paul

  • nar. 17.3.1982 (36 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hotel Heidelberg - ... Vater sein dagegen sehr (TV film)
2017 Dieter Not Unhappy
2016 Wilsberg - In Treu und Glauben (TV film)
2014 Zmatky jedné matky (TV film)
2013 Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
2012 Případ Malorka (TV film)
2011 Das grosse Comeback (TV film)
Samba Lolek Jr (studentský film)

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Die wollen nur spielen (S05E02)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Dokumentární

2013 Akta Medicejů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace