foto

Patricia Hayes

  • nar. 22.12.1909
    Camberwell, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.9.1998 (88 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 100 Greatest TV Ads, The (TV film) - a.z.
1996 Filuta (TV film)
1995 Steal, The
1994 Audience with Bob Monkhouse, An (TV film)
1992 Modrý led
1991 The House of Bernarda Alba (TV film)
1990 Fool, The
Poslední ostrov
1989 War Requiem
1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
Ryba jménem Wanda
Willow
1987 Malá Dorritka
1985 Mrs. Capper's Birthday (TV film)
1984 Nekonečný příběh
1982 Cymbeline (TV film)
1980 Danger On Dartmoor
1979 Zelené obilí (TV film)
1974 It's Only Me - Whoever I Am (TV film)
To nejlepší z Bennyho Hilla
1973 Love Thy Neighbour
Si può essere più bastardi dell'ispettore Cliff?
1971 Laughing Stock of Television, The (TV film)
1970 Zlomek strachu
1969 Byl jednou jeden doktor
Sbohem, pane profesore!
1968 Duch pro štěstí
1967 Terrornauts, The
1964 It's All Over Town
The Bargee
1963 Saturday Night Out
Sicilians, The
1962 Kill or Cure
Reach for Glory
1959 Battle of the Sexes, The
1958 April 8th Show (Seven Days Early), The (TV film)
1955 The Love Match
1951 The Enforcer
1949 Poet's Pub
Rosa di Bagdad, La
1948 To the Public Danger
1947 Mikuláš Nickleby
1945 Great Day
1944 Candles at Nine
Hotel Reserve
1943 Dummy Talks, The
Když jsme se brali
1942 Vítězové či poražení?
1936 Broken Blossoms

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Mr Pye (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Marjorie and Men (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Winter Sunlight (TV seriál)
1982 Gran (TV seriál)
1981 Till Death... (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1979 Spooner's Patch (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
The Punch Review (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1971 Last of the Baskets, The (TV seriál)
1970 Oh in Colour (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
1965 Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Valiant Varneys, The (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making It at Holby (TV film) - a.z.
2003 BBC: Living Famously - Anthony Quinn (TV film) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - herec, a.z.

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1967 Spotlight (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace