foto

Norman Cohn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Before Tomorrow
2006 Deníky Knuda Rasmussena
2001 Rychlý běžec
1991 Nunaqpa

Dokumentární

2004 Kunuk Family Reunion (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Maliglutit
2001 Rychlý běžec

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1991 Nunaqpa

Dokumentární

2009 Exile

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace