foto

Claudia Weill

  • nar. 1947
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Giving Up the Ghost (TV film)
1996 Critical Choices (TV film)
1992 Ztracené dítě (TV film)
1991 Neznámá tvář (TV film)
1986 Johnny Bull (TV film)
1982 Great Love Experiment, The (TV film)
1980 Jsem na řadě
1978 Girlfriends

TV seriály

2013 Girls (TV seriál)
Kluci (S02E06)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Thieves Like Us (S02E11)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Feast or Famine (S02E04)
Cat-in-Hat (S01E19)
Sneaky Feelings (S01E14)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
The Past Is Prologue (S01E08)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Great White Hope (S01E12)
1994 Birdland (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Other People's Mothers (E10)
1987 Once a Hero (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Dokumentární

1975 Other Half of the Sky: A China Memoir, The

Herecká filmografie

Filmy

2013 He's Way More Famous Than You

Dokumentární

2000 Shirley MacLaineová (TV film)
1988 Calling the Shots

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace