foto

Ferdinand Dux

  • nar. 21.2.1920
    Thale, Německá říše
  • zem. 23.10.2009 (89 let)
    Bremerhaven, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Pfundskerl - Engel: Retter der Senioren, Der (TV film)
Pfundskerl - Mord im Zoo, Der (TV film)
2002 Brüder (TV film)
Fickende Fische
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Ein Zwilling zuviel (TV film)
Ostrov štěstí (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Tatort - Blaues Blut (TV film)
1999 Geheime Zeuge, Der (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
1998 Blutjunge Liebe - und keiner darf es wissen (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1997 Guppies zum Tee (TV film)
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
1995 Austernexpreß (TV film)
Heimatgeschichten - Familienbande (TV film)
1993 König & Consorten (TV film)
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
1990 Tage der Angst (TV film)
1987 Hjärtat (TV film)
1986 Segeln macht frei
Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1984 Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
1983 Tage im Hotel
1979 Nero (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
Tatort - Trimmel hält ein Plädoyer (TV film)
1976 Tatort - Fortuna III (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)
Tatort - Kneipenbekanntschaft (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
1964 Sommer - ein Herbst, Ein (TV film)
Zwei Tage von vielen (TV film)

TV seriály

2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
Der Pfundskerl (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
Wagen 106 (TV seriál)
1981 Der Fuchs von Övelgönne (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Polizeistation (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Unsere heile Welt (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)

Dokumentární

1970 Heute

Host

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace