foto

Daniela Gudabová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amnestie
2017 Krátky film o pomáhaní
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Domácí péče
2007 Muzika

TV seriály

2020 Bola raz jedna škola (TV seriál)
2018 Horná Dolná (TV seriál)
Kakaovník (S08E06)
Milionárka (S08E05)
Fahrenheit (S08E03)
další epizody (5)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Kamión (S01E02)
Susedské prípady (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Zberateľ (S02E01)
2010 Aféry (TV seriál)
Pažravec (S01E03)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Teleráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky