foto

Shatrughan Sinha

  • nar. 15.7.1946 (72 let)
    Patna, Bihar, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Do Chehre
2013 Mahabharat
2010 Rakht Charitra
Rakht Charitra - 2
2008 Yaar Meri Zindagi
2004 Aan: Men at Work
2002 Bharat Bhagya Vidhata
2000 Papa the Great
1998 Deewana Hoon Pagal Nahi
Zulm-O-Sitam
1997 Mohabbat Ki Aag
1996 Dil Tera Diwana
1995 Taaqat
Zamaana Deewana
1994 Betaaj Badshah
Chaand Kaa Tukdaa
Insaaf Apne Lahoo Se
Patang
Prem Yog
1993 Aulad Ke Dushman
1992 Adharm
Ramayana: Legenda o princi Ramovi
1991 Iraada
Kasba
Ranabhoomi
1990 Atishbaz
Hum Se Na Takrana
Vidrohi
1989 Aakhri Baazi
Aandhiyan
Billoo Baadshah
Gola Barood
Jurrat
Kaanoon Ki Awaaz
Na-Insaafi
Saaya
Santosh
Shehzaade
Zakhm
1988 Dharam Shatru
Dharamyudh
Ganga Tere Desh Mein
Gunahon Ka Faisla
Khoon Bhari Maang
Mahaveera
Mulzim
Sagar Sangam
Sherni
Shiv Shakti
Zalzala
1987 Antarjali Jatra
Hawalaat
Hirasaat
Jawab Hum Denge
Khudgarz
Loha
Maha Yatra
Raahee
1986 Ilzaam
Jwala
Qatl
Samay Ki Dhaara
1985 Aandhi-Toofan
Bhavani Junction
Hoshiyar
Kali Basti
Phaansi Ke Baad
Ramkali
Telephone
Yudh
1984 Aaj Ka M.L.A. Ram Avtar
Bad Aur Badnaam
Bhemaa
Dhokebaaz
Gold Medal, The
Jeene Nahi Doonga
Maati Maange Khoon
Maqsad
Meraa Dost Meraa Dushman
Paapi Pet Ka Sawaal Hai
Qaidi
Sharara
1983 Chor Police
Daulat Ke Dushman
Ganga Meri Maa
Kalka
Qayamat
Taqdeer
1982 Adhura Aadmi
Dil-E-Nadaan
Do Ustad
Haathkadi
Log Kya Kahenge
Mangal Pandey
Teesri Aankh
1981 Chehre Pe Chehra
Dushman Dost
Kranti
Naram Garam
Naseeb
Putt Jattan De
Waqt Ki Deewar
1980 Be-Reham
Bombay 405 Miles
Chambal Ki Kasam
Choron Ki Baaraat
Do Shatru
Dostana
Jwalamukhi
Shaan
1979 Atmaram
Bagula Bhagat
Gautam Govinda
Heera-Moti
Jaani Dushman
Kaala Patthar
Magroor
Muqabla
Nauker
1978 Amar Shakti
Atithee
Bhagyalaxmi
Bhookh
Chor Ho To Aisa
Dillagi
Parmatma
Vishwanath
1977 Aadmi Sadak Ka
Ab Kya Hoga
Gyaniji
Kotwal Saab
Sat Sri Akal
Shirdi Ke Sai Baba
Yaaron Ka Yaar
Zloděj z Bagdádu
1976 Kalicharan
Khaan Dost
Sangram
Santo Banto
1975 Anokha
Do Thug
Jaggu
Kahte Hain Mujhko Raja
1974 Badla
Dost
Shaitaan
1973 Aa Gale Lag Jaa
Black Mail
Chhalia
Gaai Aur Gori
Ghulam Begam Badshah
Heera
Kashmakash
Pyaar Ka Rishta
Samjhauta
Shareef Budmaash
1972 Babul Ki Galiyaan
Bhai Ho To Aisa
Bombay to Goa
Buniyaad
Chori Chori
Do Yaar
Jaban
Kundan
Milap
Raampur Ka Lakshman
Raaste Kaa Patthar
Rivaaj
Shaadi Ke Baad
Shararat
1971 Banphool
Dost Aur Dushman
Ek Nari Ek Brahmachari
Gambler
Ganga Tera Pani Amrit
Mere Apne
Paras
Parwana
1970 Chetna
Ek Nanhi Munni Ladki Thi
Holi Ayee Re
Khilona
Prem Pujari
1969 Sajan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace