foto

Susan Penhaligon

  • nar. 3.7.1949 (69 let)
    Manila, Filipíny
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Dead Room (TV film)
2014 Top Dog
1999 Junk (TV film)
1984 Maska smrti (TV film)
1983 Rybářská loď (TV film)
1980 Taming of the Shrew, The (TV film)
1978 Leopard in the Snow
Patrick
1977 Count Dracula (TV film)
Nasty Habits
Oranžský voják
Uncanny, The
1976 House of Mortal Sin
1975 Časem zapomenutá země
1974 The Changeling (TV film)
Zázraky se dějí
1973 Last Chapter, The
Prosím žádný sex - jsme Britové
1972 Pod Mléčným lesem
1971 Private Road
Say Hello to Yesterday
1968 Visitors, The (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Teenage Health Freak (TV seriál)
Trouble in Mind (TV seriál)
1987 Heart of the Country (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2008 Kam se hrabe Hollywood

TV pořady

1986 Late Show, The (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace