foto

Marek Barbasiewicz

  • nar. 5.2.1945 (74 let)
    Przeworsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Słaba płeć?
2011 Och, Karol 2
2007 Dvojka z autobusu
2000 Bajland
Poslední mise
1999 Prawo ojca
1996 Wirus
1995 Deborah
1994 Psy 2: Ostatnia krew
1993 Goodbye Rockefeller
Pozegnanie z Maria
1990 Mow mi Rockerfeller
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
Tak mě radši zabij, poldo!
1988 I skrzypce przestaly grac
1987 Magnat
1986 Mám ráda netopýry
1985 Tumor Witkacego (TV film)
1981 Citlivá místa
1967 Ojciec (TV film)

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S11E12)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
Episode 3 (S07E03)
Episode 2 (S07E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 6 (S05E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Powtórka z westernu (E26)
1990 Napoleon (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1976 Zaklęty dwór (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace