foto

Marek Barbasiewicz

  • nar. 5.2.1945 (75 let)
    Przeworsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena (TV film)
Hamlet (TV film)
Inny świat (TV film)
2015 Słaba płeć?
2011 Och, Karol 2
2007 Dvojka z autobusu
2000 Bajland
Poslední mise
1999 Prawo ojca
1996 Wirus
1995 Deborah
1994 Psy 2. Ostatnia krew
1993 Goodbye Rockefeller
Pozegnanie z Maria
1990 Mow mi Rockerfeller
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
Tak mě radši zabij, poldo!
1988 I skrzypce przestaly grac
1987 Magnat
1986 Mám ráda netopýry
1985 Tumor Witkacego (TV film)
1981 Citlivá místa
1967 Ojciec (TV film)

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S11E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa mumii (S08E02)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
Episode 3 (S07E03)
Episode 2 (S07E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 6 (S05E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (5)
2009 Niania (TV seriál)
Rodzice Anny (S08E12)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Śmierć za śmierć (S01E08)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Powtórka z westernu (E26)
1990 Napoleon (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1976 Zaklęty dwór (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky